Personificatie  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Loopbaan en levensweg

Mijn werk bestaat uit mensen mogen ontmoeten en verbindingen kunnen maken. In die ontmoeting probeer ik zo open en integer mogelijk te zijn en ben ik liever direct dan dat ik om de hete brei heen draai. De scherpe kantjes van het rebelse (in mijn beleving was ik dat altijd voor het goede doel :) zijn er inmiddels wel vanaf, maar nog altijd vasthoudend als ik ergens in geloof of als ik mijn naam aan een gewenst resultaat verbonden heb.

In 2005 ben ik op de magische leeftijd van 40 jaar zelfstandig geworden. Na eerst een periode als freelancer te hebben gewerkt ben ik onder de naam Aiming gaan doen waar mijn passie ligt; acquireren, netwerken, searchen en plaatsen! De keuze voor rollen in resultaatgerichte omgevingen met de focus op (intern) relatiemanagement vloeit uiteraard voort uit mijn eigen werkervaring en mijn affiniteit. Mijn focus op de persoonlijkheid, met 'Aiming at Personality' is gebaseerd op overtuiging.

Ik ben op 23 augustus 1964 geboren en opgegroeid als middelste van drie in een Brabants gezin.
Na de middelbare school en de Academie Mens & Arbeid te Tilburg, ben ik in Amsterdam gaan werken bij NCR, een Amerikaanse ICT organisatie. Hier heb ik drie verschillende takken van sport bedreven; vijf jaar Human Resources Management, twee jaar Manager Customer Education en interne Basic Management School en twee jaar sales / account management (Retail Banking). De gelegenheid die ik heb gekregen om twee maal de overstap –inclusief een scala aan ondersteunende opleidingen en trainingen- naar een compleet ander vakgebied te kunnen maken, is een niet onbelangrijke inspiratiebron geweest voor mijn focus met Aiming.

Na negen jaar NCR heb ik 3 jaar bij een adviesbureau op het gebied van mobiliteitsbevordering gewerkt, in een samengestelde rol van sales, projectmanagement en consultancy en bij mijn laatste werkgever, een advies- en P&O bemiddelingsbureau, heb ik zes jaar gewerkt als manager werving & selectie en senior adviseur.